Mr.Headhunter´s Barbershop

Far og søn dag

Far og søn dag

Kom til far og søn dag 

En far og søn dag ved barberen Mr. Headhunter vil være den perfekte måde at tilbringe en hyggelig dag sammen på. Mr. Headhunter´s Barbershop  tilbyder professionel service og høj kvalitet, så både far og søn kan få lavet en lækker frisure eller tilrettet skægget.

Under besøget vil Mr. Headhunter sørge for, at der er drikkevarer og lidt slik til barnet, så det kan være en sjov og behagelig oplevelse for hele familien. Det vil være en god mulighed for far og søn at tilbringe lidt kvalitetstid sammen, mens de får en velfortjent pause fra hverdagen.

En far og søn dag ved Mr. Headhunter vil være en unik og personlig oplevelse, som begge vil huske i mange år fremover. Så skal far og søn have en hyggelig dag sammen, er et besøg hos Mr. Headhunter det perfekte valg.

Tags :

Share On :

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mr.Headhunter

FREE
VIEW