Mr.Headhunter´s Barbershop

1922 J.M. KEUNE

1922 J.M. KEUNE

Helt tilbage i 1922 tog Jan Keune sin ambition og gjorde den til et hårplejemærke. Nu har hans søn og sønnesønner tappet hans modige ånd for modige og dristige mænd overalt. 1922 af J.M. Keune er en stramt redigeret samling af tidløse plejeartikler. Fremstillet i Holland, beriget med hjemmedyrkede ingredienser og perfektioneret af videnskaben. Hvert enkelt produkt, fra hårgelé til skægbalm.

Pleje serie kun til mænd

KEUNE FOR MÆND

Leder du efter et af de bedste hårprodukter til en mand? Så er du det rigtige sted hos Keune. Mærket 1922 af J.M. Keune er en linje af hårprodukter specielt til mænd. Hvert hårprodukt gør præcis, hvad det skal gøre: få det bedste frem i en mand.

Navnet 1922 af J.M. Keune er baseret på oprindelsen af Keune Haircosmetics. Vores grundlægger J.M. Keune var farmaceut af profession og begyndte i 1922 at udvikle formler, der har ændret frisørbranchen dramatisk. Efter år med at skabe hårplejeprodukter til kvinder, er denne linje en hyldest til mænd. Linjen af plejeprodukter til mænd går ud over hår. Inden for 1922 af J.M. Keune overvejer de også ordentlig skægpleje og en lækker Eau du Toilette. Få følelsen af en klassisk barber i dit hjem med plejeprodukterne fra Keune til mænd.

Tags :

Share On :

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *